eksperimen 6 : berehat sekejap

ini gambar dari siri samurai champloo

hari ini aku malas nak buat entry yang menyentuh isu semasa atau moral atau keagamaan dan sebagainya. biasa nya entry-entry yang aku buat mengikut perkara harian yang aku lalui, yang aku lihat,aku rasa,dan aku fikirkan.jadi hari ini aku akan berehat sekejap dengan hobi aku yang kekanak-kanakan ribena. iaitu menonton anime. Secara peribadinya, aku memang suka tengok,
lantak lah org nak cakap apa.umur dah 22,apa salah layan kartun.hohohoho (gelak ala sin chan) =p

disini aku nak listkan anime2 yang aku ada,sesiapa yang berminat untuk membuat sistem barter silalah berbuat demikian,heheheh servis jual beli belom ada lagi.

senarai anime yang dah complete sirinya:
1 – samurai champloo (avi)
2 – shinigami no ballad (avi)
3 – great teacher onizuka (rmvb)
4 – fate stay night (avi)
5 – elfen lied (avi)
6 – wolf rain (rmvb)
7 – hellsing (avi)
8 – get backers (avi)
9 – beck (avi)
10 – monster (avi)
11 – samurai deeper kyo (avi)

senarai anime movie :

1 – ninja scroll the movie
2 – tokyo godfathers
3 – jin-roh wolf brigade
4 – detective conan the movie 7,8,9

anime yang sirinya masih belom abes :

1 – naruto
2 – bleach
3 – blood +
4 – air gear
5 – kiba

jdorama :

1 – gokusen season 1
2 – densha otoko
3 – gto

p/s : itu je aku ada setakat ni, nanti apa2 aku update lagi.hohohohoohoho~
Advertisements

~ by fiq on August 13, 2006.

6 Responses to “eksperimen 6 : berehat sekejap”

  1. ho ho ho menarik!!boleh saya pinjam….:]

  2. ko tak layan one piece ke? menarik sey. aku lagi ske layan manga berbanding anime. hoho.

  3. akirasuri : pinjam kene caj heheheh

    amanitium : one piece da xle kjar la episod die banyak sgt

  4. cet..kena caj..macam sistem sewa pulak :p

  5. v1+v2

  6. What’s up, after reading this awesome piece of writing i am also delighted
    to share my familiarity here with colleagues.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: