eksperimen 8 : filem bulan ini!

p/s : filem ini tidak ade kene mengena dengan yang hidup atau yang mati, kecuali yang terasa diri bodoh sahaja.

Advertisements

~ by fiq on August 15, 2006.

13 Responses to “eksperimen 8 : filem bulan ini!”

  1. kat mana tayang filem tu?

  2. rasa nya xsempat nak tayang la bro. kene banned.hohohohoho

  3. haha bodo punya pompuan

  4. yep, bodo kelabu asap..heheheh

  5. excuse me, can u speak english please. i can’t understand foreigner language.

    -english is my mothertongue

  6. haha, laaa, menang la dia lagi sekali camni. filem baru lagi. pastu jd lagi bodoh. leh a wat bodoh the sequel. haha.

    hey, i feel like stupid speaking malay.

  7. 🙂

  8. mfazari : ko cakap ape? aku xpaham. hehehehhe =p

    amanatium : hohohohoho, nodosme

    nizam rusli : =]

  9. Hahak..best la crita ni. Aku terbaca kat paper je smlm tapi kat paper pon x ckp ape yang minah tu ckp in detail. Sape leh quote 100% ape yang dia kata x?

  10. hahaha..

    sape pengarah cite nih??

    bole menang kategori filem popular sms ffm taun depan hahha

    =)

  11. ahaksss….budak perempuan dinamakan sebagai cet X [nama terpaksa dirahsiakan] ni patut kena buang dari planet bumi ni…huhuhu…

  12. dia ni aku dgr cakap omputih pun stupid gak bunyinya… sian mak bapak dia…

  13. fuad : aku pon bace paper je ..heheheh

    farid : aku pon xtau sape pengarah.tiba2 je poster die ade

    akirasuri : planet lain pon xle terima die

    os : aku pon sian

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: