eksperimen 42.5 : si putih dan mak belang


si putih kesejukan

si putih jeling ganas
si putih bermata biru

si putih anak yatim piatu. Dia perlukan mak untuk menyusu. kebetulan mak belang melahirkan anak. aku paksa mak belang terima putih sebagai anak angkat.tapi mak belang berdengus. aku pedulik apa.tumpang menyusu aje. tapi si putih ganas. habis ketepi semua anak mak belang. mentang-mentang dia besar. aku terpaksa teman kan si putih menyusu. kalau tak dah lama kene baham dengan mak belang. aku cuma kesiankan si putih. maaf ye mak belang.


mak belang melayan anak-anak

anak mak belang berebut susu

jelingan mak belang yang sexy

tadi aku pulang dari kerja. mak belang sedang bercengkerama dengan pak hitam. cis, anak dah bnyak nak anak lagi. ingat rumah aku ni rumah kucing.

Advertisements

~ by fiq on November 27, 2006.

7 Responses to “eksperimen 42.5 : si putih dan mak belang”

  1. murah rejeki ko

  2. weh,dia dah berpuasa sepanjang dia bunting dan masa dia kuar darah wiladah, tu psl dia bercengkerama dgn pak itam lps dah sihat,haha :p

    ko ni, bg la putih tu susu lain, ko bancuh je susu tepung, dia mesti minum punyer

  3. akak suke la kat fiq ngan dayah ni, dua2 baik ngan kucing…. hehe 😀 Jarang2 budak lelaki suke kucing. eh, suke ada tapi bab2 nak membela jarang2 ada lelaki cenggini… tahniah untuk kau Fiq!!!

    Fiq, Abu Hurairah adalah sahabat nabi. Gelaran tu nabi yg bagi…(Bapa Kucing).

  4. agaknye musim mengawan dh tiba

    tak pon si mak belang tu lama sgt x ‘dpt’, kempunan lah die
    suh pak itam pki condom
    ahahahahhah

  5. boleh buat pusat ternakan kucing umah ko tu. taik kucing boleh buat baja. jual mahal wooooo.

  6. Isk.. ko mandikan kucing ekk? Huhu dah laa cute kucing tu huhuhu pinjam leh? 😛

  7. king : amin~

    dayah : ko tau tau je kan time kucing becengkerama ni. hahahah

    kak kenit aminbakish : oh. saya xtahan tengok kucing yang kesian.

    ilynn : pak itam yang beria2 sangat. huh!

    esis : taik kucing boleh wat pokok mati oooo. sebab tu dia buang kat pasir je bukan kat tepi pokok. hahahahha ye ye je aku.

    labanon : meh datang sini kalo nak pinjam. tapi xleh bawak balik.hahah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: