eksperimen 47 : tamat?

ha ha ha, aku takda bakat menulis. aku mahu berhenti rasanya. yosh..

Advertisements

~ by fiq on December 25, 2006.

11 Responses to “eksperimen 47 : tamat?”

  1. Weh..apa ni bro.. Kalo ko xmo berfalsafah cite la pasal anime ke.. cite jepon ke.. Sekrang ni aku dok layan Bleach & Naruto jek.. Kalo ko ade suggest apa2 tajuk yang best nk follow..

  2. hehe, ko nak layan anime cam aku ke bro. ko bz manjang.

  3. aku rasau kau perlu beli jiwa kacau : masuk barisan. pastu aku pasti kau akan terus berblogging. emel aku di kingbinjai@gmail.cm

  4. lah nak berhenti menulis? ko tgk gaya penulisan aku lagi teruk fiq….

  5. laaa isk,tak best cengginik..
    awat byk sgt blogger nak benti berblog ni ar?

    jgn ar wei!!

  6. Berhenti menulis tak apa…jangan berhenti menaip…! he he..

  7. aku pon maner reti ngt menulis. grammer berterabur haha..

  8. Fiq tulis sikit pun, akak baca
    😀

    Selamat Hari Raya + Selamat Tahun Baru..

  9. alaaaa
    jgnla brenti
    nk baca..nk baca
    suke baca…..

  10. jom gi tengok

    http://jamilkucingpondan.blogspot.com

  11. ello ello. bro.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: