fiqeologi 1 : Hijrah + kembali

Salam maal hijrah. selamat tahun baru. semoga tahun ini lebih baik dari sebelum2nya.

Aku rasa lama gila aku x berblog ni. aku xde alasan nak bagi. mungkin bosan? xde idea? malas? xde mood? entah. tapi harini aku berfikir2 balik. xde istiqamah langsung. nampak sangat aku ni buat keje separo jalan.jadi, aku rasa lebih baik aku terus berbloging.

aku buat keputusan untuk hijrah ke wordpress. bukan blogspot tidak bagus. cuma…saja tukar selera. lagiupun bersempena dengan maal hijrah. ada baiknya aku hijrah blog aku sekali.

dalam masa sepeninggalan aku dari arena blog ni, macam2 da belaku. nak aje aku luahkan dengan jemari aku ni, tapi xkesampaian. mungkin sebab aku xgeti nak menyampaikan.

kepada rakan bloggers, tak.. semua bloggers malaysia. JANGAN BERHENTI BERBLOG. kalau rasa bosan, xde idea, xde mood, cuti je dari berblog. asalkan jangan berhenti. =]

oh ya. aku dah tampal lencana bloggers united, korang bila lagi?

Advertisements

~ by fiq on January 20, 2007.

8 Responses to “fiqeologi 1 : Hijrah + kembali”

  1. Oooo..kek cni ekau berblog pulak :p

  2. =]

  3. Selamat kembali dude.. Bro kat mana nk dapat theme best2.?

  4. ehem.

  5. fuad : bro , ni theme standart2 je dlm tu. aku xtau nak tuka2 nih. xle kot

    kak kira : ehem!!!

  6. kalau tak bukak balik komen kat sinun tu, akak pun tak tau…

    kali ni tempalte lawo… 😀

    jangan berenti berblog… ehehe 😀

  7. lawo la..hahahaha. template yang dah disediakan

  8. so jelessssssss
    xtau ape ape ape ape ape pon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: