fiqeologi 2 : simptom

huh~ heheheh. aku sebenarnya telah diserangi simptom takda idea. kering kontang. al maklumlah dalam masa cuti berblog semuanya jadi blur. kalau diikutkan hati,ada je aku nak memprotes gomen ni. tapi aku macam dah fed up. dorang nya otak power2. ligat memutar alam nih. hahahaha. tuh lah. ada pangkat, harta. gunakanlah sepenuh2nya. sesekali ada je rasa jari jemari ni nak wat breakdance kat pipi tuh. =x

ouh. aku baru je lepas tgk cerita sinking of japan. pergh best. dasat. nak bandingkan dengan cerita malaysia xpayah ckp lah. asik cerita cinta belah utara je. tak abis2. bukan xnak support filem malaysia. tapi, kembalikanlah zaman macam xxray dulu.

aku bukan nak review pasal filem. tapi cerita tuh. jepon tenggelam!. jepon yang besau tuh tenggelam. cuba bayangkan malaysia tenggelam…nauzubillah. xsempat nak lari langsung. time tu gomen xle wat ape dah. dalam cerita tu. orang2 besar ada yang cabut lari dah. cakap kat public lagi 5 tahun baru tenggelam. padahal kurang 1 taun. alih2 xdapat jugak dia lepas.cemana lah kalau kita lak kene? bayangkan je lah. aku xtabur fitnah. aku soh bayangkan je…..( aku tengah bayangkan ni)

korang bayangkan je lah. hahahhahaha

p/s : kalau aku, aku curi kapal terbang yang kaler putih ade tulis malaysia tuh lari ke tempat lain. wahahhaha =x ops.

Advertisements

~ by fiq on January 30, 2007.

8 Responses to “fiqeologi 2 : simptom”

  1. sebelum ko curi dia dah cabut dlu dah dgn kapal terbang tu,hiks

  2. fuyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

  3. kau reti bawak kapal terbang ke fiq?
    jangan nanti sempat lari masuk kapal terbang pastu terhempas pulak.
    sadis.

    ha ha ha.

  4. Effect dia ok cite tu tapi aku ngan member aku dok gelak tgk kapal selam tu. Display kat dalam tu macam pakai osiloskop pastu cable2 tu berserabut je kat luar. hahak. Wiring fail la kapal selam tuh.. Heh..

  5. nauzubillah. tapi possible.

  6. PERHATIAN.

    budak bulat.
    sila updet cepat.
    ha ha ha

  7. sejak bila ko tukar pada wordpress ni…ximform pun..

  8. sejak 2007 hahahhahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: