fiqeologi 4 : panas lagi

tebakar

fuh, panas lagi tengahari ni. semayang jumaat naik moto. bila lepas semayang seat motor panas melepasi seluar jeans aku. hahaha. oh ya. kepada peminat cerita heroes (fanatik lak aku jadi) ni aku nak bgtau pasal graphic novel heroes. bagi aku korang perlu baca novel graphic nih sebab ia akan memudahkan korang memahami lagi kisah dan latar belakang watak2 dalam cerita nih. anda boleh download atau baca di sini

dan wallpaper yang best2. credit to chot

kepada yang nak download siri yang terbaru, hari selasa malam atau rabu pagi korang dah boleh cari di mana2 torrent tracker.

Advertisements

~ by fiq on February 9, 2007.

10 Responses to “fiqeologi 4 : panas lagi”

  1. wah berlawan2 kita ye fiq…aku cuba usha lagi apa yg akan dpt…tggu..

  2. hahahah. saje nak meramaikan peminat cerita nih.

  3. tak sempat nak berfoya-foya. alahai.

  4. wooo gambar yg sangat cantik

  5. buat blog baru tak habaq no..

  6. xde entry ke hari ni fiq

  7. Fiq.. Aku pon susah aa nk carik cite nih.. Satu episod saiz dia besar tak? Heh.. ;p

  8. akirasuri : ???

    king : da cantik kene tgk la cite nih king.

    jarri : malu nak habaq =p

    chot : busy sket bro.

    fuad : lebih kurang 300,000++ kb

  9. berfoya-foya menonton2 tivi, cd, dvd, kuali astro dan yang sama waktu dengannya..ha ha ha

  10. akan ku dapat heroes no 16 sabtu nih
    yeaaahhaaahhh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: