fiqeologi 5 : akhirnya..

aku sibuk kebelakangan ni. dengan belajar dari tutorial2 dalam internet, aku berjaya memahirkan diri aku dalam sketchup!. wohohoho. usaha selama 3bulan dengan belajar sendiri. akhirnya aku berjaya. walaupun sebelum ni aku nak belajar 3dmax. tapi aku kesempitan fulus untuk membiayai yuran belajar 3dmax. tapi xpe, sebelum aku dapat kumpul duit untuk belajar 3dmax. aku mahirkan dulu belajar sketchup. yuhuuuu~ . lol

ouh. heroes episod 15 da keluar. ape lagi. donlod la~

Advertisements

~ by fiq on February 13, 2007.

14 Responses to “fiqeologi 5 : akhirnya..”

  1. gambar tu kau buat ka? cantik sungguh

  2. congrats 🙂
    nice 😉

  3. king : a’ah

    cik kema : thanx

  4. cantekkkkkkk…nnt aku suh ko design umah aku ek? :p

  5. Cantik ah Fiq.. Aku book ko design kandang kambing. Kete merah tu pon leh tahan cun dier..

  6. software sketch ni dia convert dari gmbar asal kan?

  7. dayah : boleh2. hahah

    fuad. : kandang pon nak design ke? hhahhaha kete mera tu kalo close up mesti power

    chot : ni aku buat model dlm software nih. mcm 3d software lain. same je

  8. cantik.
    sekian terima kasih.

    nota: sila design rumah akak dengan free. ha ha ha.

  9. Kagum..kagum..kagum…

  10. not bad fiq. welcome to 3D werl. eh! 😉

  11. fiq ajarlah cam mana buat???, 😉

  12. akirasuri : nak free tunggu minyak turun, rokok turun, jalan xyah tol. hahahah

    blakpepel : biasa aje. baru baru lagi

    amok : maseh

    aminbakish : meh la, bole buat kelas kat skola. haha

  13. waaaaahhhhhh
    salute2!!!

  14. lama siot aku nak tggu ko update entry baru…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: