fiqeologi 8 : Cowabunga!

tmnt_3d_2007.jpg

yeah! cowabunga! mereka kembali mengganas semula. aku dah tengok dah. boleh lah tahan. lepas rindu kat ninja turtle ni. teringat zaman kanak2 dulu. best woooo. aku download je. tapi quality video yang aku download gempak! ape lagi. download la.

nota ninja : aku dari kecik minat raphael.siap ade action figure dia lagi,tapi mak aku dah bagi sedara2 yang kecik2 😦 korang plak, minat sape?

nota tambahan : kan best kalau dorang buat movie “saber rider” xpun “voltron

Advertisements

~ by fiq on March 27, 2007.

8 Responses to “fiqeologi 8 : Cowabunga!”

  1. ha ha ha
    suka sensei dia.
    macho and cool jek.

  2. uish… kalau budak lelaki minat katun, sampai ke besar ye… 😀

  3. ooo ooo bess ni. aku minat yang pompuan tu

  4. diorg buat 3D ninja kura2 ni ke?

  5. akirasuri : macam2. heheh

    aminbakish : best tu.

    king : ni lagi sorg macam2. hahah

    chot : ha’ah. dorg buat 3d

  6. Dulu 1st movie ninja turtle masa aku darjah 4 5 tak silap. Skali da tua2 ni dia buat movie lagi arr. Tkleh miss hahah.

  7. FFku suke ninja turtles hehe
    aku dulu suke watak ninja turtle yg tak penah serius tu rsnye la…aku pon xigt

  8. waaahh.. rinduku pada ninja turtle terubat jugak.. hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: