fiqeologi 11 : macam2.

ok. dah lama aku xupdate. bukan sebab xde idea. tapi aku terasa sedikit kemalasan. ha ha. banyak kejadian yang berlaku dari akhir bulan lepas sampailah ke hari semalam. sebelum tu aku nak bagitau heroes lagi 3 episod nak habis untuk season kali ni. esok akan keluar episod yang ke 21. xsabar rasanya.

kejadian yang pertama adalah. aku punye lock motor kene kebas pada hari khamis(tarikh lupa). lepas tu diikuti dengan seorang pervert gay yang kacau aku lagi dari lepas sekolah maahad samapi sekarang. dengan menyamar menggunakan i.d yang macam2(dia ingt aku xtahu). dan semalam, motor kriss abah aku telah dicuri(motor tu dah buruk dan bekarat).

jadi, konklusinya semua kejadian diatas adalah amat malang sekali. semoga kejadian ini menjadikan kami sekeluarga lebih berhati2 dan banyak berdoa. Kepada si pencuri dan pervert tu kalau aku jumpa korang aku xbunuh korang. tapi aku pastikan tangan dan kaki korang xde. jangan risau sakit sikit je.

Advertisements

~ by fiq on May 7, 2007.

9 Responses to “fiqeologi 11 : macam2.”

  1. ITU LAH KEKADANG DUGAAN DARI TUHAN BERMACAM2…AKU MGGU LEPAS KENA PAU DGN CINA GANSTER KAT PETALING STREET rm700…HAMPIR2 NYAWA AKU MELAYANG DIBUATNYA….SABAR JE LA FIQ…

  2. tu lah bro. aku penah kene pau gak dulu ngan cina 1 kali nagn melayu 1 kali. melayu tu 3 org depan tepi blakang. xle wat ape. hahah cina ni plak ada pisau kat sebelah time tgh mkn, ape bley buat.

  3. oh takutnya. eheh~
    nasiblah fiq dan chot lelaki, kalau perempuan pastinya lebih parah bukan. dunia makin kejam pada perempuan? ada benar =.=

  4. dude macam mana pulak kau boleh terlekat ngan pervert tu?

  5. akirasuri : nih lagi bahaya. songsang! hahah

    king : aku xterlekat ngan dia la. dia yang cuba nak telekat kat aku. haha. mcm2.

  6. tumpang lalu sejenak dan tumpang simpati.

  7. Lek bro.. Insya Allah hari mendatang ni jadik bullish trend plak..

  8. dude, da tukar tempat bermastautin tak bgtau?

  9. “sakit sikit je”

    ahahahahahhahahahahhahahhahh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: