fiqeologi 15 : resaksa gorgon

lama betul aku xupdate blog ni. aku ada banyak alasan, malas aku nak senaraikan. hehehe. ada resaksa gorgon dalam kepala otak aku ni. membuatkan aku malas untuk menaip.

Hari tu Transformers keluar, terus jadi demam transformers . dari wallpaper, ringtone, msgtone, segala benda nak transformers. nak-nak kalo bunyi “chot-chit-chot-chit-chot” tu. semua orang pandang. hehehehhe.

sepeninggalan aku hari tu aku ada banyak kerja. ada yang tak jadi ada yang dalam proses. ni salah satu keje aku. masih belum di edit lagi. kelabu mata2 aku buat.

factory

 

edited:

gud

p/s : akira sory xjawab tag. heheh

Advertisements

~ by fiq on July 16, 2007.

8 Responses to “fiqeologi 15 : resaksa gorgon”

  1. eh!
    tag tu bila tak bz jek.
    lagipun macam bro idham tu dah cukupkan 100 bloggers untuk buat charity tagged tu. 🙂

    wey! bz ek. jaga diri. jangan tensi-tensi na! hidup baek-baek.

    Salam.

  2. eh mcm real la..apa software ko guna ni fiq?

  3. model in sketchup
    material in 3dmax
    render in finalrender

  4. weiw ei email aku bunyi tu dan yang berkaitan dnegan transformer please!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. lawa2. bley tak ko edit gambo tuh bagi gambo aku dok depan umah tuh hehe.

  6. uish lawo…. 🙂

  7. adek : hahah ko edit la

    aminbakish : maseh!

  8. haha .. meh gorgon tu aku nk lawan, takpun bagi akira gigit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: