fiqeologi 19 : season 2

normal_cp-characters-01.jpg

ok, kipas susah mati heroes semua, 24 ni heroes akan dtayangkan di bbc. so, mungkin esoknya kita bakal dapat mendownload dari mana2 tempat.

ada watak2 baru yang akan menggegar dunia hahahahh! claire plak akan ada balak yang boleh terbang seperti ayah kandung dia. jangan lupa baca grapic novel heroes.

ni sedikit sebanyak spoiler yang aku jumpa. nak lagi carik sendirik :

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
Episode #2-1: “Four Months Later”
Air Date: September 24, 2007

Written By: Tim Kring
Directed By: Greg Beeman

Spoilers :
‘West’ (Nick D’Agosto) can fly, and takes Claire -flying- up to the Hollywood sign
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
Episode #2-2: “Lizards”
Air Date: October 1, 2007

Written By: Michael Green
Directed By: Allan Arkush

Spoilers :
This episode will introduce Maya and her brother Alejandro
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
Episode #2-3: “Kindred”
Air Date: October 8, 2007

Written By: J.J. Philbin
Directed By: Paul Edwards
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
Episode #2-4: “The Kindness of Strangers”
Air Date: October 15, 2007

Written By: Tim Kring
Directed By: Adam Kane

Spoilers :
In this episode we’ll meet Nana Dawson (portrayed by Nichelle Nilson)
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
Episode #2-5: “Untitled”
Air Date: October 22, 2007

Written By: Jeph Loeb
Directed By: Greg Beeman

Spoilers :
‘Elle’ (Kriste Belle of Veronica Mars fame) debuts during this episode.
She’ll commit a crime.
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
Episode #2-6: “Untitled”
Air Date: October 29, 2007

Written By:
Directed By:

lepas ni xperlu lagi kita tengok hayden dan ali larter saje, ramai awek2 akan memenuhi ruang2 heroes ni. yoshhhhhhhhhh!

p/s: heroes: origins , mungkin keluar kat bbc2 april depan.

Advertisements

~ by fiq on September 5, 2007.

7 Responses to “fiqeologi 19 : season 2”

  1. akupn tgh cari lagi nak main kat mana basket la…KL nih ssh ar nak cari.adik aku ngan member dia xper masing2 dah ada team sendri.sorang da wakil negeri tp bkn KL la…..nih pn kitorang join suka2 jer kat time square ahad nih la…

  2. ho ho ho.

  3. arghhh xsabar rasanya….

  4. tak berkesempatan nak layan setiap episode

  5. azkam : oh gitu ke. aku ingt ko selalu main

    akirasuri : ho ho ho?

    chot : aku pon xsabar gak

    king : kalo nak ko bagi je dvd kat aku aku burn kan

  6. bg email ko nanti..

  7. Sebelum cahaya surga padam, Sebelum hidup berakhir, Sebelum pintu tobat tertutup, Sebelum Ramadhan datang,
    aku mohon maaf lahir dan bathin….
    SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA fiq

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: