fiqeologi 23 : Selamat Hari Raya !

ampun maaf kalau tersalah type. tak sempat nak post haritu. kelam kabut balik raya.

maaf zahir & batin

raya

 

Advertisements

~ by fiq on October 19, 2007.

12 Responses to “fiqeologi 23 : Selamat Hari Raya !”

  1. mana satu ko?

  2. yg kiut baju pepel kat blakang tu. hahahah

  3. oit jambu!
    hahak!
    Selamat Hari Raya adik makroorganisma.
    kihkihkih!

  4. hehe, btul tekaan aku tu ko.
    tgk muke baby sebelah ni pun mmg ada iras2 ko,keke.

    eh! adek ko yg dpn bj cam pink tu comey le. bakal jadi lelaki ensem tu,hik hik

  5. wah dah tukar layout plak…fiq bila heroes nak keluar star world?

  6. salam…
    Selamat Hari Raya.. walau dah terlewat..
    mak ayahnya senyum lebar, anak lelaki senyum ciput je, cover macho ke hehe 😉

    Maaf Zahir dan Batin

  7. akirsuri : jambo pe nye. manggis

    dayah : dia memang ensem sket. tapi aku ensem bnyak hahah.

    chot : tuka layout? uiks mane2. starworld lambat lagi la chot.baru 5 episod.

    aminbakish : xde cover nye mmg senyum gitu. heheh

  8. hello!!!!
    selamat hari raya fiq!!

  9. Fiq… Ko postpone la wat makan Sabtu ni. Aku nak kena balik. Apapon aku nak jumpa ko gak. Ada benda nk tanya pendapat ko.

  10. ko datang je ari lain. tapi makan maruku je la bro. hahah

  11. dah tukar comments setting dah..hehe..slmt rayer

  12. sweet: selamat2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: