fiqeologi 25 : DBKL interview.

aku pergi interview DBKL(jureteknik senibina) tadi. Seram jugak. Dah lama aku tak berinterview ni. harap2 dapat la. Nasib baik aku siap print kerja2 3d aku.

apartment tasik

aku nak tido. cuti aku arini tak boleh di bazirkan kene la penuhkan dengan sesuatu yang memuaskan. hehehehe.

Advertisements

~ by fiq on November 1, 2007.

11 Responses to “fiqeologi 25 : DBKL interview.”

  1. Best la lukisan ko. Weh..weeken ni free tak? Nak ajak ko tgk anak ikan..

  2. fuad : weekend? hari sabtu ada open ouse. ahad ok. cun. ada projek baru ke? ni yg semangat nih. aku pon da lama tak bebual ngan ko ni.

  3. aku nk mntak ko design umah aku nnt

    tp, 20 tahun lg,kekekeke

  4. nice..tp cam biase tgk la plak binaan ni..huhu~

  5. kalau dpt kerja di DBKL ko pasti akan jumpa salah seorg rakan bloggers kita ‘sodep’..

  6. dayah : 30 thn lagi pon bole. heheh

    za : yep, design ni memang melambak. dah nak wat cane aku bukan bos.

    chot : sodep dari bahagian mana?

  7. smg murah rezeki

  8. kak aminbakish : insyAllah

  9. kak aminbakish : insyAllah, amin

  10. […] tengah tunggu keputusan temuduga dbkl aritu. dah sebulan dah ni. tapi belum ada keputusan. sepatutnya hari jumaat baru2 ni keputusan tu […]

  11. […] terakhir aku kat opis ni. petang semalam, aku sampai rumah ada 1 sampul surat yang tebal. keputusan temuduga DBKL baru2 ni, aku dapat. Betul2 rezeki tahun baru datang. sebenarnya aku exited ni, tapi aku xnak […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: