fiqeologi 28 : hujan

1219615829_a3fb34a41f_o.jpg

Tajuk arini hujan sebab pagi ni hujan. aku xtau nak buat tajuk ape.jadi aku bubuh je hujan. sepanjang minggu ni aku busy mengemas dan siapkan kerja yang seminggu xsentuh. nak urgent plak tu.

heroes season 2 dah habis. ending yang frust. ini semua efek dari writer strike di hollywood baru2 ni.

aku tengah tunggu keputusan temuduga dbkl aritu. dah sebulan dah ni. tapi belum ada keputusan. sepatutnya hari jumaat baru2 ni keputusan tu dah boleh dapat. tapi x. aku “terbau sesuatu hanyir”. entah mungkin perasaan aku je.

Maaf aku xsempat2 nak pergi lawat blog korang. Nanti aku jengok. Sejuk betul aircond baru ni. Menggigil aku. aku xtahan sejuk.

wahhhh. ngantoknye..

Advertisements

~ by fiq on December 6, 2007.

11 Responses to “fiqeologi 28 : hujan”

  1. eh sama la. aku pun jns tak thn sejuk.
    tak suke tak suke!
    tak suke aircond,huhu

    **tajuk ujan boh ar gambo ujan! 😀

  2. huhu..
    aku tak suke aircond jugak!
    tapi aku suka ujan!
    besh mandi ujan ngan tdo 😀

    oit! bila nak belanja ni?!
    ha ha ha

  3. heroes season 2 satu episod pun aku belum tgk lagi..lama gak aku menanti keluar kat star sport tp xde jugak..bila aa?

  4. hujan~tak dpt sidai kain..tp dapat kua jenjln..
    tp sonot tdo..huhuhu~

  5. dayah : aku suka air cond tapi xsuka sejuk camne tu.

    akira : belanja la dulu

    chot : star world la bro. aku tak tau bila tapi aritu ada iklan. maybe next year kot.

    za : mmg sonok tdo time ujan ni. smpi telajak2.

  6. saya pun tak suka aircond gak..sejuk sejuk..tak tahan..

    baru2 nie aku baru abis buat intern kat architect firm..wahh..byk keje..aku paham perasan ko 😛

    berusahalah !! hehe..

  7. …sabar Dik, sabar… 😉

  8. Heroes pon dah abes..Prison break pon xdek..Bosan2..

  9. salam aidiladha… :>

  10. masih tak berkesempatan kau nak layan hero ni

  11. idzra : ya usaha!

    mem : baik mem

    fuad :mmg bosan

    chot : salam2

    king : lama mengilang ko, sama cam aku

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: