fiqeologi 29 : korban

Lama xupdate. Raya tahun ni aku beraya korban dengan injury. Pagi subuh sebelum balik kampung aku jatuh motor akibat aksi corner baring . sebenarnya malam tu aku buat kerja sampai pagi. aku xtido. jadi pagi tu bila aku nak balik rumah, aku membawa motor secara mamai.

Dalam keadaan terbaring ditepi divider jalan. Aku tgk org sekeliling buat bodoh je. Mungkin mereka ingat aku ni mat rempit yang sangat bahaya. Nasib baik adik aku ada.

Salam Aidiladha semua.

Aku sertakan gambar kerja aku malam tu (upgrade lori sampah DBKL).

Nanti ada masa aku update. Bos macam marah je. aku cuti lama. hahahaha!.

lori 1

lori 2

Advertisements

~ by fiq on December 24, 2007.

12 Responses to “fiqeologi 29 : korban”

  1. lorgh..ko accident..kasian..huhu~what’s with the dbkl punye lori sampah???

  2. za : tu, kat atas tu. leh bukak. hahahh

  3. adakah terlalu lambat utk aku wish selamat hari raya aidiladha ? huhu..

    jatuh motor ?wayark ? so amacam injury ko skarang ? ok sudah ?

  4. wah raya hadji kali ni betul2 bermakna pd diri ko ye…bawak moto baik2 brader..igt org yg tersyang…hehe

  5. idzra : xlambat pun. sume ok!

    chot : mmg bemakna, hahahha

  6. wah, smart la lori tu. bila ia akan direalitikan?

  7. wahlauuuu, lori sampah nampak corporate giler!!! Syabas!!!

    tak pa, insyaAllah, tak lama lagi tak perlu stay-back lama-lama lewat-lewat selalu-selalu, ok? InsyaAllah…

    btw, sila tengok my side-panel on my blog 😉

  8. dayah : ni sebenarnya part time job aku. baru proposal. tunggu datuk bandar approve je.

    mrs.z : thanx! it really is an honor.

  9. fiq!! happy new year!!

  10. happy new year to you too

  11. apy new year…

  12. wawa : apy2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: