fiqeologi 30 : 2008

.
.
.
2008
.
Selamat Tahun Baru 2008 !
Advertisements

~ by fiq on January 1, 2008.

10 Responses to “fiqeologi 30 : 2008”

  1. i like the pic 🙂

  2. epy new year fiq..wah mcm model la..haha

  3. dayah : thanx!

    chot : epy2 chot. hahah kalau aku tinggi mgkn la bole jadi model.

  4. dah ada new officer today at my office.

    perhaps your turn tak lama lagi, though not in my office 😉

    do keep me updated!

    HAPPY NEW YEAR to you and family!

  5. salam tahun baru dari aku jgk bro..
    lama aku tak tinggal jejak kat sini..

  6. selamat thn baru..wpon da telambat..lalalala~

  7. Selamat Tahun Baru 2008. Semoge hang lebih ceria dan gumbira hehe.

  8. za : lambat pon xpe.

    adek : amin!

  9. hellewwww mr fiq..
    sorry to hear bout the accident. tapi tak cedera parah. mujur.
    ehh alaaa saye dah lambat nak gi keja. i’ll drop by later ok !
    saye sgt suke blog yg byk gambar… =D

    bah bah

  10. julia : okes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: