fiqeologi 32.5 : DBKL 1

Dah seminggu aku kat DBKL. Ok? hahaha ok je. aku belum ada PC. Kerja aku kat sini tersangatlah berbeza dengan dulu. nanti aku update kemudian. aku nak tanya sesapa ada tau mana nak cari kemeja batik yg ala2 moden tu. bukan yang kemeja macam datok tu. aku jumpa tapi xde saiz aku. aku kecik je. saiz s ada?

setiap  khamis kene pakai batik. aisemen.

Advertisements

~ by fiq on January 19, 2008.

11 Responses to “fiqeologi 32.5 : DBKL 1”

  1. batik? try ampang park

  2. batik… ya.. like your friend kata.. ampang park.. i think sana cheaper too..

    btw, nak komen kat tmpt lis tak dpt ke? login ngn id wordpress fiq ni. ke tak select openID then key in url fiq ni je. ok?

  3. kat kuantan ada.. meh meh datang kuantan meh ! =P

    kat parkson ada per.. cantik gak. Durban. =D

  4. wah best giler hehe. err pe tindakan yang akan diamek kalau tak pakai baju batik eh?

  5. Aku cadangkan kau pakai batik Jawa. Siap dengan blangkon sekali. Hehehe!

  6. gomen kena pakai batik ekkk…dulu dah heboh kes ni. apa2pun kain batik dilarang utk kaum lelaki hahahahaha

  7. cari baju batik brand john master..design dia nampak moden skit..

  8. batil every thursday ? baju melayu every friday kah ? 😛

  9. cari at reject shop..teheheh

  10. king : nanti aku try tgk, s ade ke?

    lis : i dah try. tapi xbole la. xtau nape

    julia : ape kata pos kan. hehehehhe

    adek : aku xtau. tapi aku baru masuk xkan nak wat perangai

    ep : ko ade? bg la aku. hahhaha

    abglong : setiap khamis kene pakai. mana link ko bro? aku xtau bog ko

    chot : s ade ke bro?

    idzra : baju melayu hari raya. hehhhehe

    zaidi : ada ke? serius ni?

  11. salam. thnks 4 giving comment kat my blog. actually sy buat brand new blog at http://hijz.webpress.com . sj tulis dlm english, ingat matsaleh ke, orang luar ke blh terserempak dgn blog ni. ok good luck with your new working life. bye2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: