fiqeologi 33 : DBKL 2

….
batik
baju batik aku.

1. Ni masuk minggu ke-2 aku kat DBKL, so far ok la. kerja belum dapat lagi. ada la sikit2 aku follow senior2 pegi site. Aku asyik teringat kat internet je. Mana xnya, selama ni aku ngan pc xle lari. skop kerja aku sekarang dah jauh gila berbeza. Walaupun Unit aku perlukan orang yang boleh buat 3d, tapi bat masa ni. belum ada lagi kerja tu. so aku perlu lah turun ke site2.

Selama ni aku ingat kerja duduk depan pc tak henti2 tersangatlah memenatkan, dan aku jeles dengan orang2 yang pergi site. tapi bila aku pergi site. aku mula terbayang meja yang berpc tu. hahhahha. sebenarnya, internet yang penting. :p

lepas aku dah biasakan diri aku dengan tempat ni, aku aktif balik la lawat blog korang dan update selalu, buat masa ni aku rasa macam blur2 lagi.

2. Satu perubahan yang aku xsangka ialah download mendownload. sebab kurang masa dengan internet, aku sekarang dah xdownload ape2. xlayan movie2 yang aku download. pada aku ni satu perbahan negetif. hobi aku dah lari. Cuti raya cina ni aku kene set-up balik semua. program diri aku dah kurang stabil agaknya.

3. Aku mula risau skill2 3d aku akan hilang sikit2. Gaji 2,3 bulan nanti baru dapat. so, dengan duit2 tu aku ingat nak upgred pc aku ni. Selama ni 3d2 aku buat tu guna pc opis lama. pc tu berkuasa cc besar. xmacam rumah aku punya ni. nanti boleh la aku berlatih balik 3d aku tu.

4. Aku xtau nak type apa da

chow!

Advertisements

~ by fiq on January 24, 2008.

13 Responses to “fiqeologi 33 : DBKL 2”

  1. cantek baju..kalao kaler biroooo mesti lagek cun..huhuhu~

  2. huhuh..ni dato’ k punya baju ke ko rembat nih?

  3. mujur tak kaler biru, baru betul orang kata pekerja DBKL, hahahaha

    ya, betul plan awak, tu… dapat duit nanti, pi upgrade PC and continue doing your 3D. buat la part-time. my consultants so very many perlukan orang buat Night 3D untuk submission ke Unit awak, haha

  4. lawa baju ngko? nak pinjam boleh ahaha. tak2. memandangkan ko kaki download, saje ku nak share link yg ki baru jumpe neh. http://tvfreeload.com/ puas hati gak. 😉

  5. adeii susah gila nak load page kau ni..
    oit! orang kaya.. bila nak belanja?

  6. weh, ada ms tlg la burnkan aku segala movie2 ko donlod tu…anime esp, ehe..nnt aku byr la rege cd tu blk 😀

  7. za ; biru? ramai pakai kaler tu.

    zaidi : Dato k xde baju gitu. dia xmampu la. hahahha

    mrs. z : sana kan ada pakar 3d kan?

    ad3k : oh tq2

    tapai : sape kaya? sapa yg tua blanje la org muda

    dayah : hahhaha. kalau aku terlebih rajin la dayah

  8. biasakan diri tanpa internet fiq..eheheh
    utamakan kerja dulu beb!

  9. Asskm! Dulu ‘Budak SketchUp’ sekarang ‘Budak Batik” pula ke? Tak pe yang penting you must always SKETCH your life UP all the times. Do what necessary in life. Be creative especially with your 3D skill. GOOD Luck.

  10. lawa baju tu… tak try purple ke? hehehe

  11. chot : tu la pasal. hehehhe

    akrab : thanks, kalau ada job push la ;p

    lis : pepel xde ada biru itam dan ini saja

  12. Weh.. dah jadik orang kaya. Blanja la aku layan movie.

  13. hijau ? nice…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: