fiqeologi 34 : sebulan

aku sengaja xupdate blog. lebih kurang sebulan jugak kan? saje aku berehat dari berblogging. bosan. mungkin efek dari habitat keje yang baru ni. aku ada jengok blog kawan2 yang lain. cuma xkomen je. terasa malas aku nak gerak jari jemari aku ni.

aku ada buat 3d untuk opis lama aku. dorang mintak aku tolong render kan dalam sketchup. tapi harga belom aku letak lagi. walaupon dah siap dan submit. bos lama aku ni segan lak aku nak letak2 harga.

aku kalau boleh nak aje cerita pasal pengalaman aku kat dbkl ni, tapi aku fikir 2,3 kali jugak la. aku xnak nanti jadi isu. korang pon mesti tau. aku kene sain akujanji rahsia2 kerajaan. hahaha. macam aku ni join US govt. plak. FBI cari aku nanti .

 

go

 

election nak dekat. aku xmengundi. sory sangat2. aku xsempat daftar. masa tu, aku boikot xnak mengundi (malu aku dengan mrs.Z). tapi skang aku sedar aku silap. tapi korang2 mesti mengundi. pilih yang terbaik untuk kita.

p/s : time skolah. aku komanden kadet. ” skuad!, keluar…….baris(an)! “

 

Advertisements

~ by fiq on February 24, 2008.

15 Responses to “fiqeologi 34 : sebulan”

  1. ha ah la fiq.. lamanye fiq tak update kan ? camana keje ? mesti la best kan ? tengok entry kat atas tu pun cam ada cite best je dlm dbkl.. tapi nak kena berahsia. huhu~
    ju pun tak mengundi la fiq. bulan ni bulan masuk spital. ishkk.. harapnye esok kalau ju masuk wad, dpt la bilik single. huwaaaaa nak onlineeeee.. nak online !!

  2. jue : keje ok je. best? hahahhaha nanti la aku piki baru cerita. bnyak2 minum air suam. 100 plus ke. sama2 kita doa. k?

  3. idup lagi budak ni.. hahaha…

    betul2, sama.. adakalanya nak bercerita… tapi terpaksa tutup mulut..hihi 🙂

  4. ala..xkan skit2 pun xbole cerita…hehee

  5. wah, kalo tau aku suh ko ajor budak kawad aku 😀

  6. oh ya lupe! kalo nk aku blanje, ko kena burn cd kt aku dlu,kekekeke :p

  7. ye pilih yang terbaik. bukan Barang Naik! ;p.

  8. wahh.. macam lagi sebulan jek..
    fiq ! update sebulan sekali la fiq. setiap 15hb ke.. huhu~

  9. selamat menyonteng!

  10. “PLEASE CHECK YOUR NAME EVEN IF YOU’VE NEVER REGISTERED”
    http://rotikacangmerah.blogspot.com/2008/03/please-check-your-name.html

  11. giler best…..detail siot keje ko..

  12. hm…blog ni mmg updatenye sebulan sekali, ye? hope to see more..in 2 or 3 days.. *^^* ganbatte!

  13. woi…dah lepas sebulan dah ni….apdet la wahai kawan karib ku…
    adakah ko telah di padamkan memori supoaya melupakan blog ini selama2nya…(mcm heroes plak)…

    apdet woiii…..

  14. lama nye nak update neh… bertapa ke??

  15. uish fiq..senyap aje..tak update pun ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: